radikaalia.

Ehkä nyt päässäni surraa jotain järkevämpiä ajatuksia. Esimerkiksi se, että sain eilen kuulla, että meillä on luokkakokous ensi kuussa. Järjestäjät ovat siis päättäneet aikaistaa sitä noin puolella vuodella ala-asteella sovitusta päivämäärästä. Mitä ilmeisemmin tästä aikaistuksesta haluttiin kertoa vain harvoille ja valituille. Minä en ollut yksi heistä.
Tarkemmin ajateltuna kuudennesta luokasta on ainoastaan kuusi vuotta. Luokkakokouksien ideanahan on nähdä pitkän ajan jälkeen, kun aika on kullannut muistot ja ihmisillä on hyvä tahto. Tämä tilanne on kaukana tuosta kaikesta. Näen entisiä luokkatovereitani joka viikonloppu baareissa räkäkännissä, notkumassa tanssilattian vieressä kuolaten kuin mitkäkin munapäät. Munapäät, todellakin. Ja tässä kuvailin poikapuolisia ihmisiä. Tyttöjä näen omassa kaveriporukassani aina kun haluan. Toisia näen lukiossa – toisia useammin, toisia todella harvoin. Kokouksessa ei ole mitään, mitä odottaisin. Tiedän mitä kaikille kuuluu, tiedän missä he ovat, mitä he tekevät. Näin pienellä paikkakunnalla tiedän jopa kenen kanssa ja missä he ovat milloinkin olleet. Upeat juhlat siis tulossa. Ihanaa !
Edellinen tekstini ei ehkä antanut sitä vaikutelmaa eilisestä illasta, jonka halusin antaa. Minulla oli hauskaa. Siinä oli se perusidea. Pieniä hankaluuksia oli ilmassa, mutta milloinpa niitä ei enää olisi ? Ei se haitannut. Tanssin ja nauroin ehkä enemmän kuin aikoihin.
Vielä pieni pohdinta. Olen selaillut kuvake.netissä erilaisia kansioita, joihin ihmiset keräävät kauniiden naisten kuvia. Olen hämmästynyt, sillä jokaisella tytöllä on viiden sentin kerros meikkiä ja pitkät hiukset, lähes poikkeuksetta. Mihin ovat menneet kaikki erilaiset ihmiset, persoonalliset sellaiset ? Minusta kauniiden piiriin kuuluvat myös kaikki omannäköisensä ihmiset. Vaikken itsekään välttämättä ole persoonallinen, niin heitä minä kunnioitan. He uskaltavat erottua tämän päivän muotista tulleista ihmisistä tekemällä jotain erilaista, sanomalla jotain ainutlaatuista tai pukeutumalla kuten itse haluavat. Alas kaupallinen ulkonäkö !
Ehkä minun pitäisi käydä nukkumassa vielä pari tuntia lisää..
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s