Vesipuhveli.

Onpa tullut taas sekin todistettua. Aina kerran kuukaudessa, viikon ajan, paikalla ei ole Niina ollenkaan. Se ei myöskään ole lintu eikä lentokone, vaan tuttavallisesti vesipuhveli. Rauhallinen, unelias ja hiljainen. Tahtoisi vain nukkua pimeässä huoneessa ja kuunnella toisten puhetta tai musiikkia. Eri ympäristöt alkavat ahdistaa helposti. Silloin vesipuhveli käpertyy mahdollisimman pieneksi mielessään ja potkii kiviä sinne tänne jotta saisi olla rauhassa.
Uneliaisuus ja rauhallisuus saattavat kuitenkin hämätä. Vesipuhveli on oikeasti erittäin aggressiivinen. Se hyökkää pienimmänkin syyn aiheuttaman negatiivisen aivoimpulssin takia. Se mylvii ja juoksee ympyrää kuluttaen energiaansa. Yksin se voi jatkaa tätä monen tunnin ajan, mutta kasvokkain toisen kanssa ollessaan se vetäytyy nopeasti mököttämään. Ylidramaattinen poistuminen on vesipuhvelille kaikki kaikessa.
Vesipuhvelilla on aikaa. Mitä kuvittelette sen tekevän kaiket päivät ? Ei se mitään tee. Se makaa ja miettii. Ehkä sillä on liikaa aikaa, sillä se ehtii analysoimaan viikon aikana paljon asioita. Se saattaa muistaa satunnaisen pienen kirpaisun vuosien takaa ja miettiä, mikä miten ja miks se tapahtui.
Älkää siis syyttäkö minua oudoksi, se on vesipuhveli. Niina palaa kuvioihin taas parin päivän päästä.
-Päivällä leikin normaalia, kuin olisin elämässä kiinni. Suutelen märäksi joka vastaantulijan. Tahdon sinut kokonaan, se siitä.-
Se siitä.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s