Loru ja sen loppu.

Mistä on pienet Niinat tehty ? Ruumiista ja muotoilusta, lihasta ja luusta. Siitä on pienet Niinat tehty.
Pitäisi kai kuunnella kavereita enemmän, eikä aina nojata omaan tyhmyyteen. Vaikka sanoinkin eilen, että elämä tapahtuu katumatta, on kai minulla silti oikeus jossitella. Jos olisin tehnyt valinnan hiukan aikaisemmin, olisinko nyt paljon paremmassa asemassa ? Jos olisin sanonut tarvittavat sanat ajoissa, en varmastikaan olisi ajautunut tällaiseen tilanteeseen.
Ja hetki hetkeltä kaikki käy vaikeammaksi. Se ei näyttänyt enää surulliselta ollenkaan. Kosteat silmät olivat painautuneet pienemmiksi, kun kulmat puristuivat kurttuun sen tarrautuessa nyrkit valkoisina lähimpään esineeseen, estääkseen raivonpuuskan. Se tuijotti eteensä mitään sanomatta. Tunsin kutistuvani hyvin pieneksi, eivätkä edes omat sanani saaneet enää voimaa tulla kuuluviksi asti. Katsoin maisemia ja yritin hymyillä kuin kaikki olisi hienosti. Ja kuitenkin mietin koko ajan huomista, ja mitä se toisi tullessaan.
”Ihmisen toiminnan ansiosta aksoni voi synaptiosoitua useampia kertoja saman dendriitin kanssa”, mutta onneksi pieni Niina tietää, että kuitenkin ”kiihottava synapsi lisää hermoimpulssin laukeamistodennäköisyyttä”.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s