Uskotko sinä, ystävä hyvä ?

Tietääkö se tyttö kaiken mitä minä jo tiedän ? Tiesitkö sinä sen mitä aina sinusta mietin ? Tätä joutilasta kavahtakaa, sillä on säröjä sielussaan. Kyllähän sinä ymmärrät, eikö vain, sinun pitäisi kertoa myös sille. Älä leiki enää, sillä kohta huomaat ettei kukaan välitä. Ole rehellinen. Yritä olla muiden arvoinen. Sinä tiedät ne keinot joilla voi menettää, mikset osaa sanoja joilla voisit pitää ? Opettele, kokeile, älä satuta muita. Tietääkö tyttösi pelin hengen ?

                                                                         

Minua surettaa ne kaikki, jotka ovat joutuneet tiellesi ja kohdanneet julmat tekosi. Haluatko oikeasti tehdä sen kaiken ? Yritän antaa neuvoja, mutta ehkä sekin oli vain keino koukuttaa uudelleen ja sen takia olet vaiennut. Vakuutat, että kaikki on maailmassasi niin kuin pitäisi, vaikka juuri eilen sanoit toista. Lähestyt ystävyyden lippua heiluttaen ja unohdat sen saman tien tullessasi liian lähelle.

 

Tiedätkö miltä tuntuu kun ei saa mitä haluaa ? Minä luulen, että sinun olisi kohdattava tuo tunne vielä monta kertaa. Tyhjät lupaukset, leikit, roolit, huijaukset. Mitä kaikkea sinä tässä maailmassa halusitkaan, toivon että huomaat tavoittelevasi sitä väärin keinoin. Maailma vihaa sinua, minua ja meitä kaikkia. Ylimaallinen olento tuolla taivaassa ei ole armahtava. Oletko huomannut sen ? Et sinäkään ole täydellinen.

 

Anna tytölle luku ja sanat, että hän on jotain mitä me muut emme olleet. Sillä sitä hän kaipaa, kun katsoo ikkunastaan ulos yöllä ja miettii mitä sinä teet siellä jossain. Häntä valheesi vielä satuttavat, jos sanot sen sanan sitä tarkoittamatta. Sitä et saa tehdä. Sano totuus. Rehellisiä asioita, kerro mitä tiedät ja tunnet. Tietämättömyyden on sanottu olevan taivas, mutta ei se ole sitä. Sinä ihmisen vääristymä, älä valehtele, hän miettii.. Ja itkee.

 

Sano sille nimi – pelille. Se ei ole sitä mitä hän luulee sen olevan, sillä sinä olet epätodellinen. Leikit omia leikkejäsi, joille et löydä kohta enää ymmärtäjää. Ehkä satutit, ehkä et. Ehkä valehtelit, ehkä et. Ehkä olet onnellinen, ehkä minä toivon juuri sitä sinulle, sillä katkeruus on vieras sana. "Vaivutaan suloisiin suudelmiin tai elimiä irti leikataan!

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Uskotko sinä, ystävä hyvä ?

  1. Anteeksi etten kommentoi mitään ylimaallisen henkevää, mutta voisitko pyytää Muhosta vakka gallerian keinoin pistämään miulle kuvansa miun spostiin tai meseen? Kadotin sen hänen larppityttösensä alkuperäiskuvan ja tarvitsisin sen melko kipeästi, eikä daamiin saa oikein mitenkään yhteyttä..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s