Lavastettu fiktio.

Kahtena viime päivänä minulla on ollut aikaa miettiä kaikenlaista, samalla kun olen juossut ympäri taloa ämpäri ja rätti kourassa, imuri huutaen vaativasti vieressä. Tulin syvissä ajatuksissani havainneeksi monia todisteita eräälle asialle. Nimittäin sille, miksei elokuva "Tuhkimo" ole dokumentti.
 
1. Tyttö herää aamun sarastukseen virkeänä, lurauttaa laulun ja tanssahtelee askareitaan kohti. Kello on viisi ja hän aloittaa iloiten työnsä. Kuusi tuntia myöhemmin minut tullaan herättämään syvästä kuorsauksesta, kesken älyttömän sekamelska-unen. Äitini saa vetää käsistäni, että pystyn nousemaan niin aikaisin ylös. Laahustan vessaan ja melkein nukahdan kun pesen käsiäni lämpimässä vedessä.
 
2. Tuhkimo kestää työnsä jäljestä kritiikkiä. Rumat sisarpuolet huutavat teensä kylmyyttä ja lattioiden himmeyttä. Jos joku tulee sanomaan minulle moitteen sanankaan, reaktioni on selvä: "!!’¤%#"#! jos ei kelpaa niin tee itse !"
 
3.Tomupilvet pöllyävät Tuhkimon ympärillä, mutta hän on hehkeä, saa loistavasti henkeä, ei mitään ongelmia. Minä kuljen paikasta toiseen paperirulla toisessa kädessä aivastellen tasaisin väliajoin tukkoisena.
 
4. Tuhkimo onnistuu näyttämään kauniilta askareissaan. Kun minä pyyhin vanhoista kenkälaatikoista kuolleita hyönteisiä syrjemmälle, oloni lähentelee maailman epäseksikkäimmän olennon tuntoja.
 
5. Se perhanan Tuhkimo osaa vielä kaiken lisäksi laulaa. Minä yritän samaa perässä ja lurautan kauniin balladin. Samassa äitini laittaa radiota kovemmalle ja lähemmistä puskista linnut kahahtavat lentoon, eivätkä suinkaan yhdy kappaleen sävelmään.
 
Kuten ylläolevat riittävät faktat varmasti vakuuttavat teidät, Tuhkimo on täyttä luikuria. Jokin unenomainen fantasia.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s