Parahin oraakkeli.

Miksi minä jouduin heräämään tänään puoli kuudelta ? Koko maailman luulisi tietävän, etten ole aamuihminen. Tuollainen järjetön kellonaika on vielä murhaa minulle, mieluummin nousisin vaikka yhdeksältä ja menisin vasta kymmeneltä töihin. Mutta ei, pyöräilin tihkusateessa ennen oikeaa aamunkoittoa kohti kauppaa. Ensimmäiset kolme tuntia menivätkin sitten tiskin alle, tein palautuskuitteja ja joka toisen asiakkaan kohdalla kuulin sanovani: ”Anteeksi, mutta painoin väärää nappulaa. Hetkinen vain, anteeksi vielä kerran.” Ruokatauolla hörpin vettä ja painoin pääni pöytään. En tiennyt selviäisinkö loppupäivästä.
Oraakkeli ei vastaa juuri tällä hetkellä, odottakaa hetki.
Miksi ihmiset tulevat kaikki kerralla kauppaan, maksavat osaksi tililtä ja osaksi pankkikortilla, ostavat tuotteita joissa viivakoodi on muussaantunut ja haalistunut ja ovat tympeitä kassamyyjää kohtaan ? Kaupassa töissä ollessani olen pannut paljon muutakin kysyttävää huomiolle, mutta ei kai niitä kukaan voi korjata. Minä kysyn ystävällisesti bonuskorttia ja saan vastaukseksi tuhahduksen, että rahat tänne äkkiä minulle.
Oraakkeli ei vastaa juuri tällä hetkellä, odottakaa hetki.
Miksi joskus masentaa niin kovin, että haluaa vain nukkua viikon yli ? On se kai sitten jokin luonnonlaki, naisten luonnonlaki, että näin käy tasaisin väliajoin. Mutta ah, se on niin väärin.
Oraakkeli ei vastaa juuri tällä hetkellä, odottakaa hetki.
Miksi miehet eivät ymmärrä naisia ? Jokaisen pitäisi tietää, että kun istumme katse alas luotuna ja kädet puuskassa ja sanomme, että mikään ei ole hätänä, niin silloin kaikki on hätänä. Mitä luultavammin mies on vielä syypääkin asiaan. Mutta ei, he eivät huomaa ja lähtevät kavereidensa kanssa yhdille. Palatessaan heistä huomaa ensi silmäyksellä, että yksi oli taas kymmenen, ja he tulevat viereesi örveltämään ja pökkimään selkääsi vasten kun yrität nukkua. Kun kerjäät lohdutusta, he pökkivät sinua seksin toivossa. Kun haluat hempeillä ja tehdä ruokaa yhdessä, he pökkivät selkääsi vasten kun olet paistamassa pihvejä.
Oraakkeli ei vastaa juuri tällä hetkellä, odottakaa hetki.
Miksi se saatanan oraakkeli ei anna vastauksia ?
Oraakkelia ei kiinnosta ongelmasi, valitamme.
Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Parahin oraakkeli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s