Suomi – poikaystävä – Suomi

Olen havainnut, että kyseinen sanakirja olisi joissain tilanteissa tarpeellinen. Joskus vain tuntuu toisen suusta tulevan pelkkää mongerrusta ja epäselviä vertauskuvia kaukaa vuorien takaa kuin virastotalovuohet.
Tulen kanssasi katsomaan konserttia – Minä menen omien kavereiden kanssa ryyppäämään, joten nähdään konserttipaikalla, jolloin minä aion olla sellaisessa tuiterissa, että en välttämättä edes tunnista sinua naapurin Minnasta.
Rakastan sinua – Niin että nyt kun sanoin tämän, sinulla ei ole mitään oikeutta tuomita minua jos katselen sillä silmällä sitä naapurin tyttöä. Ja jos pahastut sittenkin, niin nämä sanat sanottuani sinun täytyy antaa kaikki heti anteeksi ja unohtaa välittömästi kaikki huonot tapani ja tekoni. Nämä sanat ovat jotain maagista.
Tänään tulee telkkarista jalkapalloa – Jos vaikka mieluiten voisit lähteä, mene vaikka tapaamaan ystäviäsi. Jalkapallo ja mies ovat erottamattomat, ymmärthän. Niiden väliin et saa tulla, nainen, ja jos yrität niin minä suutun ja mustaksi muutun. Tai mörökölli sinut vieköön.
Minun on nälkä – Voisitkohan mitenkään hommata minulle tässä ja nyt äkkiä ruokaa, sillä minulla on niin nälkä, etten voi ajatella miten voisin itse itselleni murkinaa tehdä.
Pyh – Kaikkivoipa sana ja vastaväite kaikkeen mitä nainen sanoo. Pyh ja asia on käsitelty loppuun.
Kyllä se hyvin menee – Lopeta jo tulevasta tapahtumasta vouhottaminen, sillä minä en jaksa enää kuunnella ja keksiä eri syitä, jotka vakuuttaisivat sinulle kaiken olevan hienosti. Jos minä en näe asiassa mitään hermostumisen aihetta, miksi sinunkaan pitäisi stressata asiasta ?
Vaihda nyt jo ne vaatteet – Miksi menin lupaamaan, että voin viedä sinut ensin käymään kotona ja sitten kaverillesi, ennen kuin minä pääsen omiin menoihini ? Olisihan minun pitänyt tietää, että te vietävän naiset viivyttelette aina ja kiertelette ja kaartelette. Äläkä muuten meikkaa, sillä siihenkin kuluu niin paljon aikaa. Joko mennään ?
Minua väsyttää – Ole tänä iltana mieluiten hiljaa ja hiero vain hartioitani. Siinä kaikki mitä kaipaan.
Oikeastaan tässä jutussa on puolet mielikuvitusta, mutta vitseissäkin on yleensä piilotettuna se vuohen siemen. Ei kun totuuden.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s