Naiset ja laskutaito

Mikseivät naiset osaa paremmin matematiikkaa kuin miehet ? Tuli tässä nyt vain mieleeni tänä aamuna, kun pyöräilin töihin. Naiset laskevat kaikenlaisia asioita elämässään paljon useammin kuin miehet. Naisten täytyy pitää paljon useammista asioista huoli, siihen liittyy myös monien asioiden laskemista.

Jokainen nainen laskee jossain elämänsä vaiheessa kaloreita, hiilihydraatteja, sokereita, karkkeja, proteiineja. Mitä tahansa mikä menee suusta sisään ja kohti vatsaa ja vatsan pyöristymistä. Tähän syömisellä pelaamiseen kuuluu kaikenlaisia laskutehtäviä. Jakolaskua (kuinka paljon on kaloreita vain puolessa kakussa, jos kokonaisessa on 2150 ?), plus-laskuja (mutta ehkä puoli kakkua ja yksi suklaapatukka olisi sittenkin tarpeeksi), miinuslaskuja (entä jos jätän seitsemän grammaa lisää kakkua syömättä ?), sekä kertolaskua (hitto, mitä jos syön kolme kakkua ja viisi suklaapatukkaa?).

Raha on aina tiukassa. Shoppailuhulluus iskee tunnetusti ja todistetusti useimmin naisiin. Silloin meidän täytyy laskea mitä voimme syödä seuraavan viikon ajan, jos ostamme uudet housut ja meillä on sen jälkeen viisi euroa varaa syötävään. Yksi toppi plus huppari plus viikon ruuat = x ?

Perheenjäsenet. Kenen kontolle muka lomallakin jää katsoa, ettei mies häviä peliluolaan, pikkulapset pallomereen, teinityttö idolinsa perään juostessaan ja poika kokeilemaan jotain uutta mopoviritystä ? Naisen. Joka tunti täytyy laskea, että kaikki ovat paikalla.

Aina silloin tällöin naiset laskevat myös buranat, joita on täytynyt niellä. Kerran kuussa niitä tulee laskettua aivan liikaa, tai ainakin lopputulos on liian suuri ja kasvaa joka kolmas tunti. Samoin naisen täytyy laskea muitakin pillereitä ja voiteita ja muita, jotka liittyvät terveyteen ja ehkäisyyn. Itse lasken säännöllisin väliajoin, kauaksiko astmapiippuni riittävät vielä.

Kuppikokokin on ainakin nuorille tytöille suuri ongelma, ja sitä mieititään useasti. Haaveillaan siitä unelmakoosta ja lasketaan kuinka kaukana siitä on.

Nainen laskee. Laskee päiviä dieetissä, vastaantulleita komeita miehiä ja kuinka moni heistä vastasi flirttailevaan katseeseen. Nainen laskee kuinka monta sekuntia menee mieheltä vastata rakkaudentunnustukseen. Koko ajan mielessämme pyörii pieni laskin, ja me näppäilemme sitä kiivaasti. Kuinka on mahdollista, että miehet ovat aina olleet tutkimuksissa meitä parempia matematiikassa ? Kuinka se on mahdollista ? Selittäkää minulle, sillä sen on oltava väärin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s