Vaihtoehtoinen

Kävin tänään kampaajalla (Vaikka sanonkin itse aina parturi, mutta ilmeisesti naiset eivät missään nimessä saa käydä parturissa. He käyvät kampaajalla). Halusin kokeilla jotain uutta, sillä hiukset palaavat aina takaisin, vaikka joskus aika tuntuisikin pitkältä.

Kävelimme sitten paljon myöhemmin kulmilla ja kiertelimme kauppoja. Sitten keskellä katua meidät pysäytti joku intialaiseksi munkiksi itseään väittävä Dalai Lama -fani. Hän kauppasi meille kirjoja ja jutteli siinä samalla mukavia. Yhtäkkiä hän kysyi olemmeko menossa woodooseen, sillä sinne hän päättelee kaikkien vaihtoehtoisen näköisten menevän.

Vaihtoehtoinen, parturini oli tehnyt minusta massaan sopimattoman, erilaisen, vaihtoehtoisen. Ilmeisesti olen muuttunut eilisen jälkeen kaikilla tavoilla niin, etten enää kuulukaan tavalliseen kauneuskäsitykseen. Ja kun sanon tavalliseen, tarkoitan täysin mahdottomaan. Pitkä, laiha, tasapitkät hiukset, suuret silmät, pusuhuulet, pitkä kaula, hoikat kasvot, ruskettuneen oloinen ihonväri, pitkät sääret, sopiva peppu, suuret tissit, littana vatsa, sirot kädet ja sormet, hurmaava hymy, kapea uuma ja pieni nenä. Haluaisin nähdä sen miehen tai naisen, joka keksi ihailla tätä naista.

Toistelin seuraavan tunnin verran vaihtoehtoinen-sanaa. Ja kerron teille salaisuuden: jos olisin nähnyt kyseisen miehen uudestaan, olisin lyönyt häntä turpaan huolimatta siitä kuinka hengellisiä ja puhtaita hänen mietteensä ovat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s