Hömpöttelyä

Olen innostunut taas päivittelemään kuulumisiani tänne useammin. Silläkin uhalla, että tänne eksyvät ihmiset ainoastaan googlettamalla sanan ”tissit” ja katsomalla mitä blogeja tulee näkyviin. Sillä minä mainitsin nuo naiselliset ulokkeet eilen kirjoituksessani.

Miksi omaperäisyyttä vierastetaan, vaikka niin moni mainostaakin itseään oudoksi ? Olen monen kuullut sanovan itseään erikoiseksi, että kukaan ei ole samanlainen hölmöläinen. Minäkin olen hokenut sitä vaikka kuinka paljon. Ehkä omituisuus onkin tällä hetkellä muotisana. Se voisi selittää sen, miksi niin moni kuvailee itsensä tuolla ilmauksella. Massasta on tullut erikoista ja omalaatuista niin että erikoiset ihmiset ovat nyt massaa. Niinkö ?

Töistämme lähti tänään kesätyöläisiä. Essi lähti eilen, Sini tänään. Kohta lähtee vielä muutama ihminen. Tuli jotenkin surullinen olo, sillä tuleeko heidänkään kanssa vietettyä aikaa enää koskaan ? Näenkö heitä enää ikinä ? Tässä toukokuun jälkeen on kuitenkin oppinut pitämään heistä, he olivat ihania. Toiselle en edes tajunnut sanoa heippoja (minulla oli jälleen erinomaisen hidas ja tylsä työpäivä, jolloin aivonikin pysähtyivät näemmä).

Vakituiset taas sanoivat sen mitä pelkäsin tänä aamuna itsekin kun katsoin ulos: ”Kun kesätytöt lähtevät, siitä tietää että syksy on tullut.” Tervetuloa jokavuotinen syysmasennus.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s