Rikkureita

Päädyin illalla ajattelemaan jostain syystä (ja omasta kokemuksesta) pahoja ihmisiä. Siis sellaisia, jotka jollain tavalla loukkaavat toisia ihmisiä tahallaan tai jatkuvasti tahattomasti. Vaikka ei tahattomasti loukkaamista kyllä edes ole, vain ajattelemattomutta ja itsekkyyttä. Tahattomasti loukkaaminen esiintyy ainoastaan selityksissä, joita nämä pahat ihmiset vääjäämättä keksivät, jotta pystyisivät elämään oman itsensä kanssa. Sillä kuka itselleen haluaa myöntää olevansa pilalle hemmoteltu, paskamainen jätkä / ämmä, joka haluaa ja saa kaiken ?
Miten pitkälle nämä ihmiset oikeastaan kuvittelevat pääsevänsä väärin keinoin ? En todellakaan usko, että ystäviä voi saada manipuloimalla heidät uskomaan valheelliseen turvallisuuden tunteeseen, jos joka toinen kuukausi puukottaa näitä ystäviään selkään. Tai jos yksinäisyyden kaipuussaan heittäytyy vanhojen vihamiestensä syliin turvaa hakien, uskotellen heille, ettei mikään koskaan ollutkaan huonosti. Tällaiset ystävyydet eivät kestä kovin pitkään, sillä useimmiten juonittelujen uhri alkaa vetäytyä kuoreensa, eikä enää luota kyseiseen muka-kivaan tuttuunsa.
Tai luuleeko yksinäinen mies saavuttavansa onnen sillä, että etsii joka toinen päivä uuden saaliin itselleen toisten yksinäisten joukosta ? Sellaisten, jotka pitkään ovat toivoneet sitä valoa risukasaan. Sitten kun sellainen sattuu omassa elämässä, siihen heittäytyy täydellä sydämellään. Saako tämä mies (tai nainen, yleistän nyt jyrkästi) jonkinlaista nautintoa, kun pystyy lähtemään suhteesta toisen naisen perään ja jättämään entisen itkemään peräänsä ? En näe muuta syytä kuin että hän hakee sitä omaa onnellisuuttaan yöllisistä puheluista, joita hän saa kännissä örveltäviltä entisiltä kumppaneiltaan. Mutta kuinka pitkälle onneen ne voivat riittää ?
Minä luulen, että näitä idiootteja on solutettu joukkoomme tekemään naiiveista ihmisistä kunnon kansalaisia. Sellaisia, jotka eivät tosiaan enää luota liian helposti helppoheikkeihin ja juoruakkoihin, ja heidän seuraansa. Koska ei se ole sen arvoista. Luulen, että nämä pahat ihmiset ovatkin itse asiassa hyödyksi, he avaavat silmämme ja näyttävät, miten tämä maailma todella pyörii.
On vain säälittävää katsoa sivusta kahta muuta ryhmää: jallittajat ja jallitettavat. Jos nämä ihmisten turhakkeet haluavat elää elämäänsä kyseisillä tavoilla, niin siitä vaan. Itse asiassa minua surettavat vain ne ihmiset, jotka vuosienkin hyväksikäytön jälkeen ummistavat silmänsä, hyppäävät samanlaisten miesten mukaan yhä uudelleen, luottavat kerta toisensa jälkeen ystävään, jonka tietävät lähtevän omille teilleen heti tämän löydettyä parempaa seuraa.
Avatkaa ihmiset silmänne, ja nähkää miten teitä kohdellaan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s