Haluja

Ihminen haluaa omituisia asioita.
Sellaisia, joita ei voi koskaan saada. En itse voi itse koskaan omistaa omaa trooppista saarta välimerellä ja elää siellä itsenäisesti. Sellaista ei ainakaan näillä tuloilla voi koskaan ostaa, saatika sitten, että voisin asua niin kaukana kaikista läheisistäni.
Asioita, jotka olisi joskus voinut saada, mutta joita ei enää kuitenkaan voi. Voi kuinka monta kertaa on harmittanut, jos on kulkenut jonkin todella upean mekon ohi kaupassa, eikä ole juuri sillä hetkellä herennyt sitä ostamaan. Tietenkin kun sitten on päättänytkin ostaa sen, omaa kokoa ei ole enää kaupassa jos toisessakaan.
Sellaisia, joita ei ole koskaan lupa haluta – tai ainakaan emme saisi haluta. Kun oma pieni pullero-vauva huutaa yöllä viidettä tuntia putkeen, äidillä käy mielessä heittää käärö ikkunasta ulos, unohtaa koko asia ja vaipua ah niin suloiseen uneen.
Jotkut haluavat tehdä tekoja, joista joutuu tuomiolle. Toisen mielessä vilahtelevat seksuaaliset ajatukset alastomista pikkulapsista, toinen kuvittelee tekevänsä murhan.
Jotkut, useat tai jopa kaikki meistä haluavat jotain toisen omaa. Jonkun tyttöystävää, toisen autoa, kolmannen työpaikkaa ja neljännen vaivalla ansaittuja rahoja.
Haluamme vääriä asioita, oikeita asioita, pahoja ja hyviä, toivottavia ja kamalia asioita. Sellaisia me olemme. Maailman uskollisin mies voi haluta baari-illan viimeisillä sekunneilla täysin vierasta naista. Vauva haluaa liikkua, joten hän ottaa ensi askeleensa. Halut ohjaavat elämäämme, ja jos osaamme erottaa oikeat ja väärät asiat, voimme ohjata elämäämme kohti parempaa tulevaisuutta. Jos taas annamme itsellemme periksi väärien mielihalujen kohdalla, voi maailman uskollisinkin mies olla jotain muuta aamulla herätessään vieraan naisen vierestä.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s