Pick a side

Jokainen on varmasti lukenut lehdistä politiikkojen niin sanottuja mielipiteitä, taitavia vastauksia, jotka eivät puolla mitään erityistä kantaa, mutta voidaan silti tulkita kaikkien puolien kannattamiseksi. Riippuen tietysti pohdiskelijasta, sillä naton kannattaja voi kääntää kommentit itselleen mieluisaksi siinä missä sen vastustajatkin. Meistä joka ikinen on ollut historian tunneilla, kuunnellut luentoja maailmojen sodista ja siitä, kuinka on tehtävä sopimus jonkin kanssa. ”Liittoudu ja selviydy” voisi olla jonkinlainen uuden ajan pääsääntö. Jotkut meistä ovat myös olleet keskellä ihmissuhdesotkuja, joissa toinen on suuttunut toiselle, ja nyt sinun on valittava, kannatatko vastustajaa vai vastustatko riitelijää.
En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ihmiset niin hanakasti haluavat kuulla tarkan mielipiteen asioista. Sitä joko ollaan tai ei, niinhän se sanonta kuuluu. En vain pysty mukautumaan tähän ajattelumalliin, että sinun olisi valittava puolesi. Miksi Sveitsin puolueettomuus kuulostaa meistä pelkuruudelta ? Miksi kesken kaveriporukan riitaa täytyy valita, kenen kanssa haluaa olla ystävä ja kenen kanssa vihollinen, jos koko sotku ei edes koske sinua? Loppujen lopuksi jos valitsee puolueettomuuden, onkin kaikkien vihamies. Äkkiä sinulle ei soita enää kukaan ja päädyt istumaan vain kotona miettien, mitä teki väärin.
Jos järkevästi ajattelee, niin eihän siinä mitään väärää ollutkaan. Puolueettomuuden pitäisi olla kolmas hyvä vaihtoehto kahden välissä, eikä jänishousun valinta.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s