Muistokirjoitus

Ihmisiä tulee ja menee toisten elämissä koko ajan, sehän on täysi itsestäänselvyys. On pikasuhteita, rakkauksia, kaukosuhteita, ystäviä kotipaikkakunnalta ja toisista maista, opettajia, joiden kanssa jutellaan käytävillä, koulutovereita, työkavereita, kirjeystäviä, sukulaisia. Toiset muuttavat ulkomaille, toisten kanssa riitaannutaan, toiset vaihtavat maisemaa, toiset kuolevat ja toisten kanssa, niin noh, ei nyt vaan sattunut käymään niin hyvin kuin olisi voinut.
Joitakin ihmisiä jää silti kaipaamaan enemmän kuin toisia. Tämä on minun muistokirjoitukseni eräälle heistä, ja aion nyt puhua mysteerisesti vain Hänestä. Joku saattaa miettiä, miksi vaivaannun miettimään koko asiaa, sehän on vain elämää. Minä vain jostain syystä aika ajoin jään miettimään Häntä haikeana.
Hän oli hauska. Hän oli hyvää seuraa niin kuin kukaan ei ole koskaan aiemmin minulle ollut. En voinut käsittää, miten joku pystyi ymmärtämään minua niin hyvin kuin Hän pystyi. Oli pitkiä aikoja, kun emme jutelleet, mutta kun taas niin teimme, oli kuin mitään aikaa ei olisi kulunut. Saatoin luottaa siihen, että meillä on aina hauskaa, ei tarvitse kysellä, mitä mieltä Hän on säätilasta tänään.
Mutta minä menetin Hänet, ja se saa minut surulliseksi. Meillä olisi voinut olla vielä pitkä taival edessäpäin, mutta Hän on poissa, kadonnut, hävinnyt, poistettu, siivottu alta pois, lakaistu maton alle, eikä Häntä enää ole olemassa. Jäljelle jäi vain kaipuu sitä kohtaan, mitä oli ollut. Menetin Hänet jo kauan sitten, mutta se ei tarkoita sitä, että olisin päässyt sen yli.
Every time the rain comes down
Close my eyes and listen
I can hear the lonesome sound
Of the sky, as it cries
– Enya
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s