Kostonhaluinen teini

Luulin pienenä, että jokaiselle pahantekijälle käy huonosti. Jokaiselle, joka tekee hyvää, tapahtuu hyviä asioita ja kipua on joka ihmiselle vain tietty määrä, eikä yhtään enempää. Hyvä on, pidän pienen tauon, niin voitte nauraa naiiviudelleni.
Jos ajattelee järjellä, niin sehän olisi vain reilua ja oikeudenmukaista. Eikö? Maailma olisi silloin paljon parempi paikka kuin nyt. Jos pahantekijä tietäisi jo alussa, että rötöksestä tulee väistämättä rangaistus jossain muodossa, hän saattaisi jättää aikeensa sikseen. Timanttikaupassa luvatta vierailun jälkeen joudut joko varmasti poliisin kynsiin, tai sitten kävisi jokin muu, hiukan kierteisempi rangaistus. Kotiin palatessa roisto huomaisi perheen lähteneen kaiken maallisen omaisuuden kanssa. Tai kaupasta öiseen aikaan saaliin kanssa ulos kävellessä taivaalta putoaisi alasin päähän ja kuolisi. Vähän niin kuin sarjakuvissa kävi aina pahiksille. Samaan aikaan kukkia vaimolleen tuonut mies peuhaisi onneissaan aviovuoteessa, päivällä hyvän työn tehnyt partiopoika tulisi illalla kotiin ja saisi yllätyslahjaksi koiranpennun.
Vielä reilumpi oli mielestäni ajatus määrätyistä rajoista tuskalle. Olisi paljon lohduttavampaa miettiä illala murheitaan ja tietää, että kaikki tulee kääntymään parhain päin. Sillä jos olet kärsinyt viime kuukaudet surusta ja ahdistuksesta ja masennuksesta vielä kaiken päälle, olisi kohta tuskan raja vastassa, jolloin elämäsi väkisinkin muuttaisi kurssia parempaan päin. Äidin kuoleman jälkeen voittaisi lotossa, keskenmenon ja avioeron jälkeen löytäisi uuden, paremman miehen ja tulevaisuuden. Kun hiljaa vaipuu uneen kyynelten keskellä, kuinka hienoa olisi miettiä, että ehkä jo huomenna aurinko paistaisi omaan elämään.Mutta eihän se niin mene. Elämä ei ole reilu, vaan ärsyttävä teini-ikäinen poika, joka potkii ja kujeilee kanssasi. Voin vain kuvitella, kuinka tuo poika nauraa päin naamaa, kun kaikki on mennyt pieleen. Hahahaa!

That woman deserves her revenge…

And we deserve to die

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s