Jotkut oikeasti ovat tätä mieltä

Seurustelevilla ihmisillä on omituinen kuva siitä, miten täytyy käyttäytyä muiden ihmisten seurassa. Miten pitää puhua omasta miehestä ja miten sitä pitää korostaa, että on se oma mies rinnalla. Netissä galleriat ovat täynnä pussailevia pareja, ylistystä siitä, kuinka on löytänyt vihdoinkin miehen. Profiilitietoihin täytyy kirjata, että onko seurustelevaa sorttia vai vapaata riistaa. Kuvateksteissä ja omien tietojen alapuolella lukee ylistäviä tekstejä ja päivämääriä, joissa kerrotaan ikuista rakkautta ja kuinka kauan siitä nyt on kun uskalsi kysyä, et alaks olee mun kaa. Sitten pitää ylistää sitä, että omassa elämässä on vain yksi mies isukin lisäksi, ja kaikki muut miehet ovat kuolaavia sontaläjiä, jotka vielä viitsivät kadulla vastaan tullessa hymyillä, puhumattakaan siitä, että röyhkeimmät vielä vinkkaavat silmää. Kaikki muut miehet ovat kamalia limanuljaskoja, paitsi tietysti oma kullannuppu.
Flirttailu pitäisi kieltää lailla ja laittaa sille vankeusrangaistus. Itse asiassa seurustelevat ihmiset haluaisivat viettää aikaansa vain
toisten seurustelevien kanssa, sillä he osaavat kuunnella ihania tarinoita rakkaudesta. Vähän kuin vain uudet äidit ymmärtävät toisten uusien äitien juttuja.
Sinkuilla on omituinen kuva siitä, miten seurustelevia ihmisiä tulee kohdella. Tai siis miten heidät jättää havaitsematta. Sinkkujen mielestä seurustelevia ihmisiä ei tarvitse huomioida, he ovat menettäneet kiinnostavuutensa. Ja jos noissa Internetin kuvagallerioissa lukee jonkin ihmisen kohdalla, että tämä seurustelee, hänen sivuiltaan on pakko päästä nopeasti pois. Sinkkujen mielestä on kamalaa, jos varattu ihminen kävelee kadulla vastaan ja hymyilee, sillä se viestittää väärää tietoa, vähän kuin antaisi ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa. Itse asiassa koko käsitys varatusta ihmisestähän on täysin järjetön. Ei se yksi ihminen vie kaikkea aikaa kumppaniltaan, ja jos vie, niin siinähän tulee hulluksi. Ei seurusteleva ihminen ole ”varattu”, poissa sosiaalisista kuvioista, vaan hän on täysin kykenevä tutustumaan uusiin ihmisiin siinä missä muutkin. Sinkkujen mielestä suhteessa eläville pitäisi kaikille laippaa laput silmille ja erityinen ranneke, jossa lukee, ettei tämän kyseisen ihmisen kanssa kannata jutella – sehän on turhaa vaivannäköä. Kaikki baari-illat pitäisi myös olla sinkuille, ettei metsästyksessä mene aikaa yhtään hukkaan.
Joskus tosiaan tuntuu siltä, että maailma julistaa yhtä sanomaa: Menkäätte kaikki seurustelevat ihmiset piiloon pimeään luolaan ja
viettäkää siellä hieno loppuelämä. Jos taas joskus eroatte, sitten olette jälleen tervetulleita oikeaan maailmaan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s