Lupaukset täytäntöön

Kaverit ja perhe ja ystävät ja sukulaiset aina lupaavat olla paikalla, jos tarvitsen jotain. Joten…o Tarvitsen tiskaajan, siivoojan ja muutenkin sellaisen henkilön, joka rakastaa järjestellä tavaroita oikeille paikoilleen loukkaamatta kuitenkaan minun yksityisyyttäni, ja tietäen tar-kal-leen mihin kohtaan mikäkin nippeli ja nappeli kuuluu.

o  Jonkun, joka kampeaisi minut ylös tästä sohvalta ja lähtisi kanssani lenkille. Ei juttelemaana mukavia, vaan huutamaan viereen solvauksia lihavuudesta ja laiskuudesta ja sellaisesta, että jos vaikka niillä keinoin jaksaisin sitten juosta ja pysyisin kunnossa.

o Remonttireiskan ja yleishuoltomiehen. Esimerkiksi tällä hetkellä dvd-laitteeni on rikki, enkä voi katsella elokuvia. Itse vääntelin johtoja ja nappuloita, mutten saanut laitteeseen eloa. Yllättävää sinänsä, olenhan varsinainen tekniikan ihmelapsi… Eli en.

o Vara-minän. Aamulla kun väsyttää vietävästi huonosti nukutun yön jälkeen, ja nousee ylös – sinänsä heräämättä, kun ei ole nukkunutkaan – viideltä kellon soidessa, voisi laittaa jonkun toisen menemään töihin minuna. Minä saisin tietysti kaikki etuudet pitää omanani, palkat, lomat, työpaikan joululahjat ja niin edespäin.

Niin, että jos nämä henkilöt haluaisivat nyt ilmottautua, niin olisin iloinen. Etenkin siivooja olisi nyt tarpeen, kun olen pyörinyt ympäri kämppääni ja askarrellut joulukortteja. Tänne vaan töihin, ja on varmaan turhaa mainita, ettei palkkaa tipu sitten senttiäkään !

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s