Varoitus: luvassa itseironiaa

Jos harrastaisin nettideittailua, kertoisin itsestäni jotakuinkin näin profiilissani:Hei sinä komea, nuori mies. Olen kaunis, ruskeahiuksinen naapurintyttö. En ole saanut Luojalta kaikkea ulkonäkööni mitä halusin, mutta kukapa olisi? En kuitenkaan ole pahaa katsottavaa, ja sen varmasti tulet itsekin myöntämään. Pidän tunnelmallisesta lenkkeilystä luonnossa, keskustelemisesta ja suurien ajatusten vaihdosta. Haluaisin löytää harmoniaa elämääni, hyvän miehen ja kauniin kodin, jota somistaisi koiranpentu. Riitoihin en lähde mielelläni mukaan, mutta onhan mielipiteitä ihmisellä oltava. Olen siis kaikin puolin normaalinen oloinen, mutta sisältä pehmeän täydellinen pakkaus! Ota siis yhteyttä!

Jos joku menisi lankaan, lähtisi kanssani ulos muutaman kerran ja suostuisi sen jälkeen vielä kerran laittamaan minulle viestiä, se menisi luultavasti jotakuinkin näin:

Sinä nalkuttava ämmä. Olen onnellinen siitä, että emme tule enää koskaan näkemään, sillä ruma pärstäsi on kummitellut minulle jo liian monissa painajaisissani. Finninen aknenaamasi ja hikinen kuontalosi olivat kuitenkin vielä pientä luonteesi rinnalla. Olet kuin sadun lohikäärme ja noita yhdistettynä ja henkiin todellisessa maailmassa heränneenä. Syökset aamuisin tulta, olet pahantuulinen ja naamarisi on aamusiin niin rupsahtanut, ettei sinua ole tunnistaa itseksesi. Lisäksi syöt kuin sika, kiroilet kuin merimies ja olet muutenkin ällöttävä. Kiitos ja hyvästi!

Niin. Siksi en aio koskaan, ikinä, milloinkaan lähteä hakemaan ystäviä tai muutakaan seuraa Internetin syvistä vesistä, vaikka siellä kyllä niitä kaloja riittäisi. Sanojen taakse on niin helppo piiloutua, eikä kaikkeen lukemaansa pidä luottaa.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Varoitus: luvassa itseironiaa

  1. Funny. :)Although my finnish is mediocre and i may have got pretty much of it wrong, i really doubt you\’re disgusting or anything. Just thought id mention it. x x x Paul

  2. This was a sarcastic writing about finding a date from the Internet. Sometimes I want to use my comic skills, hah (if I even have any..).But hey, thanks for the comment 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s