Ihmeellinen on eläm… facebook

Facebook, tuo sosiaalisten taitojen pelastajamme, jokapäiväisen kanssakäymisen tyyssija. Koska olen itse ilmeisesti jotenkin vajaa-älyinen, olen ihmetellyt tuon ihanteellisen nettisivuston kummallista maailmaa.o Minna Mallikas is in a relationship, 136 people like this. Miksi? Onhan se hienoa, että on seurustelusuhteessa, mutta itseäni jotenkin ahdistaa tuo naamakirjan tyyli laittaa asia kaikkien ihmisten ihmeteltäväksi etusivulle. Eikö se vain voi päivittyä hiljaa sinne omiin tietoihin ilman fanfaareja? Töttöröö, Minna ei ole enää yksinäinen ihmispuolikas, nyt hänellä on ELÄMÄ! Ja ihmiset tykkää… Sitten kun erotaan, niin päivitetään status sinkuksi ja taas tulee kaikille tutuille etusivulle ilmoitus: No nyt sen Minnan elämä on taas vähän surullisempaa, kun kappas vaan se meni ja erosi. Eikä kukaan uskalla tykätä siitä, että Minna saa nyt olla vapaa kuin taivaan lintu, tehdä ihan mitä häntä itseään huvittaa, kyselemättä lupia. Sitten saa lukea 23 kommenttia, 23 voivottelevaa ja säälittelevää surunvalittelua. Kiitos ja ei kiitos, en halua ilmoittaa statustani kellekään, se on oma asiani. Ja minä kyllä pärjään ihan hyvin ilman seurustelusuhteesta tykkäämisiä tai voivotteluja sinkkuudesta.

o Erkki Esimerkki – laitan juuri tässä ruokaa, kissat on myös ruokittu ja elämä mallillaan. Minusta on hienoa, että Erkki ei ole tänäänkään joutunut auton alle ja joutunut koomaan, ettei hän ole herännyt aviovuoteesta ja huomannut, että vaimo on kuollut yön aikana kuolakohtaukseen tai ettei Erkki ole joutunut oman kissansa raatelemaksi ja elä nyt naamapuolena. Minusta se on hienoa! Mutta kaikella kunnioituksella, se olisi paljon mielenkiintoisempaa luettavaa kuin se, mitä itse teen myös päivittäin. Parasta on se, jos Erkki muistaa muistuttaa olemassaolostaan meitä joka päivä kertomalla, kuinka hyvää ruokaa hän tekee juuri tänään.

o Niina Kemppi – vaimo huutaa sängystä tissijuttuja ja pullonpohja on ystäväni. Okei, voisiko joku viimein kehittää tietokoneelle sen alkolukon? Kiltit? Anyone?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s