Karua

Olipa kerran kauan kauan sitten eräs tyttö, nuori ja naiivi ja ehkä joku olisi häntä voinut hiukkasen tyhmäksikin kutsua. Hän eli elämäänsä ilman suurempia huolia, päivät kuluivat rattoisasti ja hän varttui lapsesta nuoreksi naisen aluksi. Jossain vaiheessa hän  huomasi tuntevansa omituista kipua selässään, se ilmestyi aika ajoin ja kerta toisensa jälkeen pahempana.Niinpä kauan kauan sitten tuo naiivi tyttö meni peilin ääreen kerran taas kivun koitettua. Hän kurkisti selkäänsä ja järkyttyi: Siellähän oli veitsiä pystyssä yksi jos toinenkin! Miten ne sinne olivat joutuneet, mietti tyttö mielessään, eikä pystynyt aluksi käsittämään ollenkaan.

Sitten eräänä päivänä tyttö tunsi taas kipua selässään. Hän pelästyi pahanpäiväisesti, sillä kun hän katsoi alaspäin, hän huomasi jo mahassaankin reiän. Puukko seisoi selässä niin syvällä, että vatsapuolelta näki läpi!  Turhautuneena tyttö mietti, että ei enää koskaan käännä selkäänsä kellekään, vaan on aina varuillaan kaikkien seurassa. Hän ei halunnut enää kenenkään pystyvän tekemään hänelle samaa.

Niinpä tuo ennen niin naiivi pieni naisenalku ryhtyi kävelemään pitkin seiniä, varoi aina kääntämästä selkäänsä kellekään ja nukkui toinen silmä auki. Siitäpä hänen toverinsa hämmentyivät ja miettivät mitä on tapahtunut. Yksi toisensa jälkeen ystävät etääntyivät hänestä, sillä ystävyydessä luottamuksen pitäisi olla molemminpuoleista. Tytöllä ei enää ollut läheisiä ihmisiä montaakaan jäljellä, ja omituisten tapojensa ansiosta uusien saaminen oli vähintäänkin vaivalloista.

Kauan kauan sitten eli maan päällä nuori ja naiivi tyttö, joka kasvoi kyyniseksi naiseksi, joka vannoi elämän lyövän märällä nahkarukkasella naamalle, yrititpä tehdä mitä tahansa. Nainen ikääntyi ja muuttui keski-ikäiseksi, yksinäiseksi akaksi, joka taas muuttui pirulliseksi, toisia kepittäväksi mummoksi, joka sitten loppujen lopuksi kuoli yksin epäluottamukseensa.

Opetuksia elämästä: Opi luottamaan ihmisiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s