Rakkaudentäyteinen maailma

Kyyninen = välimpitämätön, elämän tai asioiden arvon kieltävä, elämän kovettama, häikäilemätön, tunteista piittaamaton, ivallinen.

Olen huomannut olevani kyynikko. Tunteista piittaamaton, etenkin toisten tunteista piittaamaton ihminen. Tai lähinnä vieroksun sitä, jos toiset näyttävät omia helliä tunteitaan jollain tavalla julkisesti. Kesällä kävelin töistä kotiin, kun huomasin erään koulun pihalla nuoren kaksikon, selvästi ensi treffeillään keinuissa istumassa. Siinä he tuijottelivat toisiaan ujosti, tyttö kikatti ja katsoi kulmiensa alta poikaa hiukan hymyillen. Kävelin ohi ärsyyntyneenä, teki mieleni heittää heitä kivillä ja käskeä kuhertelemaan kotonaan eikä julkisesti.

Samoin vannon joka kerta kun erehdyn lukemaan erästä blogia, että isken nyrkin tietokoneen näytöstä läpi ja jos olisi mahdollista, polttaisin koko tuon nettisivun sisällön. Ja minkä takia? Koska sivut ovat täynnä pariskunnan pusukuvia, lempeää lällyttelyä ja silkkaa vaaleanpunaista huttua. Silti menen yhä uudelleen lukemaan tuota blogia, joten ehkä  minusta löytyy myös pieni osa masokistia.

Muutama ilta takaperin olin lähellä aivokuolemaa, kun kaverini kertoi ihastumisestaan ja ruusunpunaisesta maailmastaan.

Jos haluatte, voitte etsiä keittiöpsykologin taidoillanne kyynisyyteni syitä, mutta se olisi turhaa. En itsekään tiedä, mistä tämä pikku kyynikko on syntynyt, mutta nyt se on vankka osa minua.

Enkä muuten pystynyt katsomaan sunnuntaina Twilight-elokuvaakaan, sillä se oli täynnä teinirakkautta. Yök.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s