Se oikea

Kun kävelen sisustuskaupassa tai lahjatavaraliikkeessä tai ehkä vain Prismassa, on eräs esine, joka saa minut aina pysähtymään ja ihailemaan. Kello. Erilaiset, eriväriset, erimalliset, vanhanaikaiset, modernit, pinkit ja valkoiset kellot. Minusta ne ovat miltei kaikki hienoja, enkä tiedä mistä tämä johtuu. Saan taistella itseni kanssa, etten poistu kassan kautta kotiin jälleen uudenlaisen kellon kanssa.

Yksiössäni on tällä hetkellä jo kolme erilaista aikarautaa näytillä, mutta silti voisin mahduttaa vielä muutaman erilaisen nurkkaan jos toiseenkin. En uskalla edes ajatella kuinka monta kelloa minulla tulee olemaan sitten, kun asun omakotitalossa. Kymmenen? Kaksikymmentä?

Olen pitänyt itseni aisoissa, sillä olen päättänyt asunnossani olevan enää tilaa ainoastaan yhdelle kellolle. Tiedän tarkalleen millainen se on, koska olen nähnyt sen elokuvassa Päiväni murmelina. Bill Murray herää aamu toisensa jälkeen samassa päivässä ja katsoo sitä vanhanaikaista rakkinetta, jossa aika kuluu pienten lappusten viuhahtaessa.

Vielä en ole löytänyt sitä oikeaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s