Tapahtumia arjesta

Tämän päivän naurettavia hetkiä:

o En ollut eilen paikalla, kun kanssalaskijat saivat kirjanpidon tenttinsä takaisin. Joukossamme oli kuulemma yksi hylätty arvosana, eikä kukaan vielä tiennyt kelle se napsahti. Alistunein mielin pyysin siis opettajaa näyttämään tenttini minulle, olin jo sadankymmenen prosentin varmuudella vastaanottamassa nollaa, kun hän kaivoi papereitaan esiin ja paljasti kiitettävän tenttiarvosanan neljä. Olin iloinen ja hämmentynyt, mutta lähinnä naurukohtauksen partaalla opettajan tokaistessa: ”Tämä on pitkällisen puurtamisen tulos, hyvä!”

o Olen saanut viime aikoina uusia tuttavuuksia, mutta en aina ole varma missä menee raja, viitsiikö ihmistä moikata koulun käytävällä vai ei. Siispä kävelin rennon tyylikkäästi erään tutun ohi eräs päivä tämän sanoessa moi. Itsehän jatkoin eteenpäin kävelyä hämmentyneenä, hiljaa. Tänään ajattelin korjata virheeni ja heilauttaa kättä vastaantulijalle. Nostin käteni tervehdykseen ja huomasin samassa, etten ole saamassa vastakaikua eleelleni. Päätin sitten tehdä klassisen tempun ja viedä käteni hiuksilleni ja sipaista niitä vähän taaksepäin.

o Luokseni oli tulossa ystäviä syömään ja olin luvannut oikein maukkaita ja erityisen makeita suklaahippumuffineita jälkiruoaksi. Kun katsoin rasvaisia vellipaakkuja vuokien pohjalla, en voinut kuin nauraa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s