Kesäongelma

Tervetuloa kesä!

Jos jokin vuodenaika on aivan ehdoton suosikkini, se on kesä. Lämpimät ilmat, ihmisten pirteys, turruttava leppoisuus ja loputtomat valoisat päivät ovat sitä, mitä kaipaan läpi syksyn ja talven, kunnes taas loppukevään lämpö toivottaa kesän tervetulleeksi.

Jokainen kesä elämässäni on ollut hiukan erilainen. Joskus se tuntuu vilahtavan ohi niin nopeasti ja joskus se tuntuu viipyilevän ikuisuuden, tuudittaen petolliseen turvallisuuden tunteeseen, että kesän luoma mielentila voisi jatkua loputtomiin. Joskus olen tehnyt töitä hiki valuen, joskus nuorempana saatoin olla kokonaisen kesän mökillä uimapatjan kanssa järvellä lillumassa ja kuten viime kesänä, vietin lukuisia tunteja ystävieni kanssa tehden mitä nyt aamulla päähämme pälkähti.

Nyt kesä on taas alussa, ja huomaan mittavan ongelman. Tarvitsen jälleen uuden strategian tänä vuonna. Olen nyt kaksi aamupäivää istunut hämmentyneenä sohvallani ja miettinyt arkea. Tuntuu siltä, että lähes jokainen ystäväni on tänä kesänä saanut työpaikan, jossa ollaan joka arkipäivä aamusta myöhäiseen iltapäivään. Minulla taas on viime vuoden jäljiltä sama työpaikka, jossa teen lähinnä ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tämä ristiriitaisuus aiheuttaa minulle ongelman. Ongelman, jossa minulla on mielin määrin vapaa-aikaa vietettävänä – yksin.

Pikadeittailua, marttakerhon kokouksia tai uuden harrastuksen aloittaminen? Minun on ilmeisesti laajennettava ystäväpiiriäni nopeasti, jotta saan seuraa näihin yksinäisiin aamupäiviin. Asia on ensiluokkaisen tärkeä, sillä jo näiden kahden päivän jälkeen tunnen kuinka lempivuodenaikani valuu hukkaan sohvalla kyhjöttäessäni.

Help, anyone?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s