Toiveikkaana eteenpäin

Tänä vuonna olen kärsinyt monista asioista. Sanoin jo pari kuukautta sitten työkaverilleni, että jos onneni ei kohta käänny noususuhdanteeseen, niin varmaan kaadun kadulla auton alle ennen kuin vuosi on ehtinyt kulua loppuun. Kaadun ja päätän päiväni siihen.

Kaikki alkoi vuoden ensimmäisenä päivänä, kun olin hotellihuoneessa, johon olin lukittautunut koko vuorokaudeksi. En saanut happea kovalta yskältäni. Seuraavaksi tulivat pahoinvoinnit, migreenit ja poskiontelotulehdukset. Sitä seurasivat välilevyn alkava rappeuma, selän jatkuva särky, silmän pamahtaminen mustaksi ja viimeisenä tikkinä istuin jouluna terveyskeskuksessa jonottamassa itselleni jälleen uutta antibioottikuuria.

Pahimpana vaivana kaikista kuitenkin selviytyi vuoden 2011 selväksi voittajaksi särkynyt sydän. Niin kliseiseltä ja ällöttävältä kuin se kuulostaakin.

Kun vuosi on loppunut ja juhlistan uutta vuotta parin päivän päästä, aion huokaista helpotuksesta. Jos ei seuraava vuosi ole parempi, niin jo on kumma. Tästä suunta on vain ylöspäin.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Toiveikkaana eteenpäin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s