Pilke silmäkulmassa

Aika moni meistä kauniimman sukupuolen edustajista yrittää löytää tiensä oman kultapojunsa, oman elämänsä sankarin ja Mister Universuminsa luokse. Toisilla meistä on haku päällä joka viikonloppu, toiset tyytyvät vain haaveilemaan poikaystävätyyny kainalossaan, mutta silti uskon tuolla jossain olevan meille jokaiselle oma Johnny Perttimme.

Harmiksemme tuo limanuljaska kehtaa piileksiä jossain kiven alla, eikä sitä kaiveta sieltä kuin kovalla pähkäilyllä ja suoralla toiminnalla. Valitettavaa sinsänsä, sillä eikö olisi mukava joskus oikeasti kuulla sellainen rakkaustarina, jossa mies on eksynyt mummonsa uutta asuntoa etsiessään ja sattuu soittamaan juuri sinun ovikelloasi? Eikä tietenkään sellaisena päivänä, kun olet krapulassa siivoamassa edellisyön nälkäisen pizzanvääntämisen tuhoisia seuraksia, kun tukka harottaa neljään eri ilmansuuntaan ja äsken lakattujen kynsien lakat ovat keskellä otsaa – eikä itse ole huomannut vielä asiaa. Jos tuo Johnny Pertti soittaisi ovikelloa ja olisikin yksi niistä kauniista päivistä, kun on pistänyt mekon päälleen ja sutinut huulipunaa juuri kaksi minuuttia sitten. Mikä olisi sen parempaa? Löytää elämänsä mies ilman mitään panostusta asian suhteen.

Mutta koska maailma ei ole satua ja huttua täynnä, tämä ei ole mahdollista, paitsi jos on yhtä onnekas kuin lottomiljonääri. Mietinkin siis erilaisia keinoja pyydystää Johnny itselleen (ja kaikki te, jotka olette jo henkisesti valmistautuneet vetämään kokonaisen herneenpalon nenäänne, lopettakaa lukeminen saman tien).

1. Ole iloinen. Positiivinen ihminen kerää ympärilleen paljon enemmän ihmisiä kuin nurkassa mököttävä ja itkevä nainen. Valitettavasti itkeminen muistuttaa miehiä siitä, että meissä jokaisessa asuu pieni koliikkivaimo, joka saattaa oikeina kuukauden päivinä heittäytyä esiin ja räyhätä kaksi vuorokautta putkeen mistä tahansa meille sillä hetkellä sopivasta aiheesta. Miehet täytyy siis hukuttaa valheelliseen turvallisuuden tunteeseen, että olemme oikeasti hymyileviä edustusvaimoja. Sitäpaitsi oikeanlainen hymy hurmaa kenet vain, olen varma siitä.

2. Älä luota söpöön avuttomuuteen. Romanttisissa komedioissa nainen säikähtää lattialla vilistävää hiirtä ja hyppää miehen syliin avuttomana, jolloin mies katsahtaa naista sympaattisesti ja valahtaa rakkauden syviin syövereihin. Niin varmaan. Minusta tuntuu, että miespuoliset ystäväni jos kohtaisivat kyseisen käytösmallin todellisuudessa, he eivät ottaisi syliin hyppäävää naista vastaan, vaan antaisivat tämän pudota maahan ja nauraa hekottaisivat räkäisesti seuraavan varttitunnin. Tosielämän rottien takia kiljuva kauhunainen ei vain ole oikeasti viehättävä tapaus.

3. Osoita osaavasi yllättäviä asioita. Voi katsokaa Johnny Pertin silmien kiilumista, kun sille kertoo osaavansa vaihtaa auton renkaat. Tai että omistaa vaihtopääruuvimeisselin. Tai että pystyy päihittämään tämän minä päivänä hyvänsä änärissä. Sopivan epäsopiva piirre naisessa saa miehet kiinnostumaan tästä enemmän, mutta jos puhuu Johnnylle siitä, kuinka henkkamaukan vaatteet on siis niinku tasan kallistunu ainaki viis euroa per rätti tässä viime vuoden aikana… Niin, Johnny ei kuule enää lauseen loppua, koska on lähtenyt litomaan.

4. Laita itsesi salakavalasti tarjottimelle. Jos olet yökerhossa viettämässä iltaa, älä tee itsestäsi liian helppoa nakkia, mutta anna Johnnylle mahdollisuus. Miehet pelkäävät suuria naisjoukkoja, joten vaikka olisi kuinka hyvännäköinen nainen kymmenen muun piirin keskellä, ei mies uskalla lähteä tuota yhtä hyvää saalista kaikkien keskeltä hakemaan. Tiskille yksin lähteminen voi hyvin olla sellainen paikka, jossa Johnny Pertti uskaltaa tarttua syöttiin. Yksi nainen on vähemmän pelottava kuin kymmenen.

Kun Johnny Pertti on saatu koukkuun, voi pientä piirileikkiä jatkaa niin kauan, kunnes tämän pää on aivan pyörällä. Sopivan sekaisin oleva Pertti on helppo pitää koukussa. Pilke silmäkulmassa ja sopivan hämmentävä hymy on avain kaikkeen. Sanokaa minun sanoneen. Tai älkää sittenkään, jos mikään näistä ylläolevista tempuista ei toimi. Sitten syyttäkää vain itseänne.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Pilke silmäkulmassa

  1. Paluuviite: Miehet hiiteen « tunnegeneraattori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s