Taistelu faktoja vastaan

Saatan joskus kuulostaa suoraan sanottuna hiukan hölmöltä. Tiedän sen itsekin. Minusta on vain paljon mielenkiintoisempaa etsiä erilaisille asioille vaihtoehtoisia selityksiä. Ei kaiken tarvitse aina olla niin tylsää,sillä kun vähän aikaa vääntelee asioita päässään, saa niistä paljon hauskempia juttuja aikaiseksi.

Mietin esimerkiksi koiria eräs päivä, lähinnä siitä syystä, että olin viettäny kolmen karvakasan kanssa viikon verran aikaa. Ne eivät haisseet kovinkaan hyvältä, täytyy myöntää. Kuitenkin kävellessäni taas seuraavana päivänä marketissa, satuin kulkemaan eläintenruokahyllyn ohitse. Oletteko koskaan oikeasti vapaaehtoisesti kävelleet juuri sen hyllyvälikön läpi, josta napataan kissoillemme ja koirillemme sapuskat? Siellä haisee aivan järkyttävälle, joten heitin ilmoille ehdotuksen, että jos koirat syövät kauhean hajuista ruokaa, ehkä sen takia ne itsekin haisevat pahalle. Ihminen on sitä mitä syö, sanotaan. Mikseivät koiratkin haisisi sille mitä syövät?

Ehdotukseni tyrmättiin heti alussa, ja todettiin koirien turkin rasvoittuvan niin nopeasti, että hajun lähde on ainoastaan siinä. Mielestäni on kuitenkin paljon mielenkiintoisempaa miettiä niin, että koiran turkin läpi puskeekin oikeastaan haju sen ravinnon lähteestä.

Ehkä seuraavaksi vien kamukoirilleni ruusuntuoksuisia antimia, joten ehkä sen jälkeen ilma niiden ympärillä tuoksuu aivan uudenlaiselle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s