Sisäinen kauneus

Mieleni tekee palata erääseen artikkeliin, josta kaverini vinkkasi vähän aikaa sitten. Tässä artikkelissa kerrotaan venäläisestä geisha-koulusta, mutta kaikista provosoivin taitaa olla jutun otsikko, joka julistaa vain typerysten olevan rumia.

Onko todella niin, että naisten täytyy omistaa koko elämänsä sille, että säilyttää kauneutensa tai että pyrkii siihen? Mihin hävisivät ne lohduttavat lausahdukset kauneudesta katsojan silmissä? Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä ja sitäpaitsi sisäinen kauneus on se, joka merkitsee. Vai ovatko nämä vain valheita, joita toitotetaan naisille, jotta he eivät masentuisi täydellisesti ja samaan aikaan palvomme kuitenkin suurten yritysten luomia kauneusihanteita?

Itse olen antanut armoa itselleni pienissä asioissa. Aina ei tarvitse ehkä sittenkään kiduttaa itseään ja kärsiä kauneuden eteen. Minusta on esimerkiksi tietenkin kaunista, jos naisella on erityisen korkeat korot ja kauniit saapikkaat, mutta valitettava totuus on se, etten minä osaa kävellä niillä. Pysyn pystyssä noin parin tunnin ajan, jonka jälkeen jalkojani koskee niin valtavasti, että mieluummin ryömin baarin lattialla kuin koitan tanssia enää yhdenkään biisin ajan pystyssä. Siksi olen ostanut viime vuosina vain kauniita, matalia kenkiä. Miksi minun pitäisi yrittää olla jotain, mitä en ole? Jos joku ei pidä minusta sen takia, että minulla ei ole baari-iltana Jimmy Choot jalassa, vaan aivan tavalliset converset, ehkä hän ei ole sitten minua varten tarkoitettu ihminen.

Ihminen on mielestäni kauneimmillaan silloin, kun hänellä on hyvä olla omissa vaatteissaan ja omassa kehossaan. Miksi sitä pitäisi lähteä muuttamaan minkään geisha-koulun avulla johonkin toiseen muottiin? Itsevarmuus kumpuaa sisältä, ja se jos mikä todella on kaunista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s