Aina uusia päätöksiä ja lupauksia

Ajatus: Huomenna herään aikaisin ja käyn lenkillä, ennen kuin päivä ehtii alkaakaan kunnolla, jotta illalla voin tehdä sitten jotain muuta. Käyn myös palauttamassa tuon kirjastokirjan, joka on lojunut kolme viikkoa yliaikaa kirjahyllyssäni. Lisäksi vierailen mummollani ja käyn kaupassa ja pesen pyykkiä.
Todellisuus: Aamulla kellon soidessa maailma näyttää harmaalta. Ulkona sataa vettä. Asunto on niin kovin vilpoinen. Peiton alla on lämmin. Noh, ehkä huomenna.

Ajatus: Uusi viikko ja uudet kujeet! Maanantaina aloitan uuden ja terveellisen ruokavalion, johon sisältyy kaikenlaista vihreää ja vähäkalorista, paprikaa ja tomaattia, omenaa ja porkkanaa. Syön enemmän luomua. Käyn lenkillä ainakin viisi kertaa. Lisäksi voisin käväistä jossain vaiheessa naapurikaupungissa vanhempieni luona ja soitan vanhalle tutulleni, josko hän haluaisi tulla viikonloppuna luokseni.
Todellisuus: Mitä? Joko se on perjantai? Unohdin käydä lenkillä. Missä ne terveysruoat on? Noh, antaa olla, voin syödä vielä tämän viikonlopun pizzaa, karkkia, sipsiä ja hampurilaisia, aloitan sitten maanantaina sen ruokavaliomuutoksen. Ehkä sitä ehtii käydä vanhemmillakin sitten ensi viikolla.

Ajatus: Uusi vuosi ja uudet kujeet! Aloitan uuden harrastuksen, laihdutan kymmenen kiloa, matkustelen ja muutun ihmisenä 180 astetta toiseen suuntaan. Alan hymyilemään enemmän, olen positiivisempi, käyn kouluni loppuun ahkerasti, teen töitä enemmän kuin koskaan ennen, olen sosiaalisempi ja pidän yhteyksiä ahkerammin kaikkiin.
Todellisuus: Eihän niistä lupauksista mitään tullut.

Tämän jälkeen toista yllä oleva kaava joka päivä, joka viikko, joka vuosi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s