Jälleen yksi tuleva aviomies löydetty

Tiedättekö, että lääkärit eivät saisi olla komeita miehiä? Olen ennenkin törmännyt tähän samaan ongelmaan. Toivon aina vastaanotolla olevan vanhan sedän, ruman ukon taikka sitten naisen. Tietysti toivon myös, että he ovat kaikki ammattitaitoisia, jotka asioitani hoitavat, mutta en millään haluaisi heidän olevan jumalallisia uroksia.

Se on kuin kidutusta. Mies avaa oven ja henkesi salpautuu. Voi helvetti. Ja juuri kun piti tulla puhumaan mätäpaiseista ja ripulista ja ylitulvivasta korvavaikusta tai jostakin muusta yhtä kauniista ja hehkeästä aiheesta. Miksei juuri sillä kertaa voinut olla ongelmana vaikka keskikovat selkäkivut, jotka johtuvat isoista ja terhakoista tisseistä?

Noh, en ole varma saatteko ideanpoikasestani kiinni, mutta näin on. Ei silmiä hivelevälle adonikselle viitsi kertoa suoliston oikuista tai ruokatorven supistelusta ja oksennuksen väristä. Tekisi mieli vain kätellä, antaa oma puhelinnumero, vinkata silmää ja sen jälkeen vaihtaa lääkäriä. Sillä eiväthän minkään valtakunnan lekurit saa tapailla potilaitaan? Se on harmi, sillä olen melko varma, että tapasin tässä eräs kerta tulevan aviomieheni – komean mieslääkärin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s