Kämmikuningatar

Olen joskus puhunut itsestäni Mrs. Bean -nimellä, sillä minulle sattuu yhtä sun toista kovin useasti. Vaikka aina totean, että ainakin näin olen oppinut nauramaan itselleni, niin huomaan silti joskus miettiväni, että eikö asioita voisi tapahtua tasapuolisesti meille kaikille. Miksi taas minä?

Eilen koin klassisen hömppäkomedioista ja typeristä vitseistä tutun tilanteen. Asun monen kerroksen päässä katutasosta, joten käytän hissiä päivittäin, mutta koska hissimme on melko vanha, viiden kerroksen matka vie jonkin aikaa. Yleensä käytän ajan hyväkseni laittamalla takkia kiinni ja hanskoja käsiini ennen työmatkaa, punaamalla huuliani ennen sovittuja tapaamisia tai laittamalla viimeiset tekstiviestit kaukaisilla paikkakunnilla ystävilleni ennen illanviettoon rientämistä.

Usein kuuntelen myös musiikkia, kuten eilenkin. Koska tunsin oloni hilpeäksi ja tiedossa oli mukava ilta, tanssahdin muutaman liikkeen hissiin astuttuani, mutta en tietenkään huomannut naapurin koittavan änkeä samaan hissikyytiin selkäni takana. Siinä hetken hiljaisuudessa, naamani punoittaessa nolostuksesta, ei tuo viiden kerroksen matka koskaan ole tuntunut yhtä pitkältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s